Fashion

TOP TIEN. Gratis Mode en interieur Iphone app’s

Heb jij ook een Iphone? Dan heb ik hier tien super leuk app’s voor je! Tegenwoordig is het heel normaal om even te skypen, je saldo te checken of eten bestellen via thuiszbezorgd met je mobiel. Het kan allemaal! Maar deze keer laat ik jullie een top tien zien van echte meiden app’s. Leuke fashion en interieur app’s die je op je mobiel moet hebben.

Zelf heb ik een Iphone en heb ze er allemaal op staan, sommige gebruik ik dagelijks en vind het super handig. Inspiratie op doen tijdens je treinrit of in je pauze, zo heb je altijd wat te doen!

FASHION. Een app met Fashion foto’s van parfum flesjes, modellen en merken zoals Louis vuitton en Dior. Deze app is een wallpaper app en daardoor kan je gemakkelijk de afbeeldingen opslaan en gebruiken als achtergrond. De app is up to date, en verandert vaak van afbeeldingen!

ILFN. I love fashion news is de app waar ik meerdere keren per dag op kijk. Hier komen alle posts van de site op, leuke nieuwtjes, fashion tips, veel trends en leuke dingen om te doen. Zelfs de Vacature rubriek komt af en toe in beeld, wanneer je een stage zoekt in de mode scene is dit ideaal. Deze app is een echte aanrader!

LINDA. De app van het blad LINDA. van Linda de Mol. Je krijgt een sneak peak van het blad doordat je kan bladeren door de belangrijkste foto’s uit het blad. Verder kun je leuke backstage video’s bekijken, en is er de pagina ‘nieuws en funfacts’.. de naam zegt het al, up to date berichten waar je wat aan hebt.

Style tag. Trends spotten doe je met deze app. Je kan hier zelf foto’s uploaden of bekijken van meiden over de hele wereld. Er staan super veel leuke fashion foto’s op, dus op elk moment van de dag kan je lekker doorbladeren met deze app.

Zara home. Deze App laat je de nieuwste interieur producten voor in de slaapkamer, badkamer en woonkamer zien. Leuk om inspiratie op te doen door de mooie foto’s in de App. Ook kun je de prijs bekijken van de producten en zien waar een Zara home zit bij jou in de buurt.

Beauty aanbieding. Met deze app blijf je op de hoogte van aanbiedingen bij o.a. Douglas, Ici Paris, Kruidvat en Trekpleister. Erg handig als je niet onnodig geld uit wilt geven aan beauty producten. Vergelijken met deze app gaat erg makkelijk. Ook kun je een favorieten lijstje maken van de producten.

What to wear. Een eenvoudige app, deze app laat je een complete outfit zien wat je die dag kan dragen. Hierdoor kun je je laten inspireren als je echt niks meer hebt om aan te trekken;) Ook laat het zien waar je de items kan kopen, erg handig. De outfits staan er savonds al voor de volgende dag er op dus je kan voor het slapen snel nog even kijken.

De Bijenkorf. Een uitgebreide app met veel mooie foto’s van de producten die in het warenhuis te koop zijn. Er zijn veel categorieen zoals events, trends, voordeel en leuke nieuwtjes. Dus als je een Bijenkorf fan bent of graag de trends volgt is dit een aanrader!

Girlscene. Deze app gebruik ik zelf vaak! Erg leuk om up to date te blijven van alles wat gebeurd op het gebeid van mode,beuty,trends,celebs, DIY creaties en event tips.

Girls pic. Een app met veel afbeeldingen van mode meisjes en fashionable items. De afbeeldingen kunnen upgeload worden door iedereen die zich aanmeld, hierdoor zie je veel verschillende stijlen en culturen door elkaar. Ook erg leuk om je te laten inspireren wat je die dag aan zal doen.

Ga jij deze app’s downloaden in de Appstore? Alle tien app’s zijn gratis!

No Comments

Leave a Reply