Social Media

Over mij

stylist mode en interieur blogger nederland

Hi! Welkom op mijn online styling blog

Mijn naam is Nathalie, een groot interieur en mode liefhebber! Doormiddel van mijn blog wil ik anderen inspireren met  mijn passie en liefde voor styling. Zo ben ik begonnen aan mijn blog tijdens mijn studie, ik heb interieur en mode styling gedaan en wilde mijn werk ergens kunnen laten zien. Daar was dit platform voor, maar inmiddels is het echte werk daar en neem ik jullie mee in mijn wereld en laat ik jullie alle mooie dingen zien waar ik blij van wordt. Ik werk bij Beads & Basics samen met mijn zus, hét online platform voor inspiratie en waar je kralen en benodigdheden kan kopen om sieraden mee te maken. We zijn altijd op zoek naar nieuwe trends en bezoeken daardoor veel beurzen zoals Bijorhca afgelopen zomer.

Hopelijk inspireer ik je vandaag, en veel plezier op mijn blog!

Voor vragen, ideeën of samenwerkingen kun je contact met mij opnemen via stylingendesign@hotmail.nl

xo nathalie signature styling en design klein formaat

No Comments

Leave a Reply