Fashion

DIY: Veertjes haar accessoire en ketting in 1

DIY styling en design stylingendesign.nl feather tutorial. necklace fashion mode.

DIY

 

Veren zijn hot! Overal hangen wel accessoires met leuke veertjes, oorbellen, kettingen zelfs armbanden. Maar daar geef je al gauw meer aan uit dan je misschien zou willen. Daarom deze leuke DIY om zelf cheap aan de slag te gaan en stylish je dag door te brengen met deze multifunctionele, en ook orginele accessoire. Daar gaan we!

____________________________________________________________________________________

*Wat heb je nodig?  1 meter jasseron, 7 veertjes, 7 eindkapjes, 7 jumpringen en een tangetje.

Waar haal je dit vandaan?

Jasseron kun je super goedkoop krijgen bij Beads and Basics, hier betaal je altijd maar 1,- per meter voor jasseron.  Klik hier.

Eindkapjes kun je per 20 bestellen voor 1,- Klik hier.

Jumpringen kun je per 100 bestellen voor 1,- Klik hier.

Verder kun je veertjes halen bij de hobby winkel. Tangetjes haal je goedkoop bij de action, hier heb je al 3 voor minder dan 2,-.

DIY styling en design stylingendesign.nl feather tutorial

 

*Stap 1 : Meet je eigen hoofd hoe groot de ketting moet worden, er komt geen sluiting aan dus zorg ervoor dat hij ook over je hoofd heen past. Voor het hang gedeelte meet je van binnen naar buiten, steeds kleinere stukjes. Het middelste stuk jasseron is zoals je ziet langer en zo werk je naar de zeikant kleiner, leg de stukjes jasseron naast elkaar zo krijg je dezelfde maten.

*Stap 2: Bevestig al de kleine stukjes jasseron aan de ketting vast. Maak een jumpring aan het eindkapje vast, en bevestig deze met je tangetje aan het jasseron.

*Stap 3: Houd met je tangetje het eindkapje vast en doe het veertje errin, met het tangetje knijp je de eindkap stevig aan zodat het veertje goed vast zit.

 

DIY styling en design stylingendesign.nl feather tutorial. necklace fashion mode.

 

Hoe easy was dat? Super simpel om te maken en het geeft een leuk effect als je het draagt in je haar! En als ketting ideaal voor een leuk feestje.

Veel plezier met deze DIY!

No Comments

Leave a Reply