Fashion

DIY met styling en design: Epoxy bedels met studs ketting

bedel-klein-styling-en-design-stylingendesign_nl_

bedel klein styling en design stylingendesign.nl

 

Altijd al zelf je eigen unieke sieraden willen maken? Styling en design helpt je een handje! Dat kan heel simpel met deze makkelijke manier van een epoxy sticker (Doorzichtige dikke sticker voor een glim laag) op een bedel te plakken met daarin jou persoonlijke boodschap of afbeelding! Voor deze DIY hebben we gekozen om gebruik te maken van een zilveren bedel met zilver jasseron. Deze materialen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten , super leuk voor jezelf maar ook om cadeau te doen! Wat dacht je van Moederdag?

Bekijk hieronder de foto’s met daarbij stap voor stap de uitleg onder de afbeelding.

 

StylingEnDesign.nl styling en design

 

* 1 De materialen die je nodig hebt zijn als volgt, schaar, potlood, superlijm, jasseron, studs, bedel, epoxy sticker, afbeelding naar keuze.

* 2 Doordat je zelf je bedel maakt voor je ketting is het aan jou om er iets unieks van te maken. Kies een leuke tekst uit of zoek een afbeelding in een tijdschrift. Zelf heb ik gekozen voor het nummer Make you pop van Don Diablo waarin deze tekst vaak voorbij komt. Type de tekst in Word en geef eventueel de achtergrond een kleur. Print de tekst of jou afbeelding uit. Leg de bedel op de afbeelding en maak een omlijning met je potlood, knip deze uit.

* 3 Plaats de afbeelding op je bedel en zorg dat de maat klopt. Doordat je nu met studs werkt maakt het niet helemaal uit als je de randjes niet precies rond hebt geknipt. Zorg dat als je niet met studs werkt, maar alleen de bedel dat je de afbeelding wel zo netjes mogelijk probeert te knippen.

Begin aan 1 zijde van de bedel superlijm te smeren, plak hier 1 voor 1 de stud op. Zo ga je langzaam verder tot je de gehele bedel hebt beplakt. Wacht tot het droog is en doe nog een extra laag rondom de bedel over de studs heen. Zo blijven ze mooi zitten.

* 4 Resultaat van de bedel!

* 5 Om van je bedel een mooie ketting te maken heb je jasseron nodig. Ook kun je wel vetertouw gebruiken of ander materiaal. Maar jasseron is erg stevig materiaal en helemaal van nu! Jasseron is al te koop voor maar 1,- per meter bij Beads and Basics.

* 6 Eindresultaat van de ketting!

____________________________________________________________________

Ben jij er klaar voor om jou eigen unieke ketting te maken?! Het is super makkelijk en leuk om te maken een echte aanrader, want het is nog goedkoop ook! Al deze materialen zijn te koop via Beads and Basics. Dit is een super goedkope site voor kwaliteit wat wij natuurlijk belangrijk vinden!

Kosten?

Bedels 3 stuks voor maar 1,-

 

Jasseron zilver 1 meter 1,-

 

Epoxy sticker 10 stuks 1,-

 

 

Veel plezier met het maken van deze DIY!

 

No Comments

Leave a Reply